Fundatia Euromonitor pentru Excelenta, cu sprijinul Agentiei AD Media Consult, anunta continuarea programului Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti prin lansarea editiei 2012 – 2013.

Cu incepere din 2010, programul Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti este organizat de catre Fundatia Euromonitor pentru Excelenta. Înca de la inceput, obiectivul programului a fost dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor tinerilor jurnalisti romani, prin expunere directa la realitatile democratiilor dezvoltate, imersiune in medii culturale diverse si practica profesionala specializata, mai intai in Statele Unite, iar ulterior la Bruxelles.

Si la editia 2012 – 2013 sunt asteptati sa aplice la programul de Burse Europene JTI atat jurnalisti din Romania, cat si din Republica Moldova, din presa scrisa, radio, TV si on-line, specializati in domeniile social, politic si economic.

Citeste mai mult:
Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti – Lansarea ediției 2012-2013

Data limita de depunere a dosarelor de inscriere este 10 OCTOMBRIE 2012 (inclusiv), toate inscrierile având mențiunea « Pentru Bursele Europene JTI ». Descarca Formular de inscriere la editia 2012-2013.