Implica-te si tu directionand 2% din impozit catre Fundatia Euromonitor pentru Excelenta! Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile primite in anul 2018, sa sprijiniti activitatea Fundatiei Euromonitor pentru Excelenta, completati si depuneti, pana la data de 25 MAI 2019, Formularul 230 (in cazul impozitului pentru salarii) sau Formularul 200 (daca ati avut si alte venituri in afara salariului). Documentele pot fi depuse si online daca sunteti in posesia unui certificat digital calificat. Datele noastre sunt: FUNDATIA EUROMONITOR PENTRU EXCELENTA, entitate non-profit, codul de identificare fiscala a entitatii nonprofit este 27471280, cont bancar (IBAN) RO80BRDE445SV38681184450, e-mail: euromonitor@euromonitor.ro. ATENTIE:

  • Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.
  • Daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit, puteti lasa casuta necompletata, deoarece, cf. art. 84, alin. 3 din Codul fiscal: „…organul fiscal competent are obligatia calcularii, retinerii si virarii sumei reprezentand pana la 2% din impozitul datorat…”
  • Depuneti formularul DIRECT la registratura organului fiscal sau trimiteti formularul prin posta, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.