În cadrul acordului încheiat între Fundaţia Euromonitor pentru Excelenţă, Argeşfarm SA şi Asociaţia Română de Endodonţie se lansează competiţia dedicată proiectelor comune de cercetare.

Scopul principal al apelului este de a stimula activităţi comune de cercetare si dezvoltare interdisciplinare. Fundaţia Euromonitor pentru Excelenta, în colaborare cu instituţii, asociaţii profesionale şi firme prodigioase, încurajează şi facilitează activităţile de cercetare cu valoare ştiinţifică ridicată şi cu aplicabilitate practică deosebită.

Competiţia este deschisă ariilor tematice:

  • Confluenţa proceselor inflamatorii locale şi sistemice cu bolile cardiovasculare.
  • Sanatatea orală – Interdisciplinaritate

Echipele de cercetare care aplică pentru finanţare se supun criteriilor de eligibilitate naţionale. Finanţarea va fi acordată pentru o perioadă de maximum 6 luni.
Pot participa echipe de cercetare din organizaţii de cercetare (universităţi, institute de cercetare etc.) şi intreprinderi. Depunerea propunerilor de proiecte se va face pana la data de 11 decembrie 2014 la adresa de mail burse@euromonitor.ro. Propunerea de proiect va conţine 2000-3000 de cuvinte, conţinând scopul si relevanţa cercetării.  Durata proiectelor nu va trebui să depăşească 6 luni.

Proiectele elegibile vor fi evaluate şi selectate de o comisie de specialişti. Rezultatele privind proiectele câştigătoare vor fi comunicate la sediul Fundaţiei Euromonitor pentru Excelenţa în data de 16 decembrie 2014.

Pentru mai multe informatii acceseaza:

Ghidul aplicantului.